Welkom op Verzeker je eigen Uitvaart

Uitvaart

In het dagelijks leven staat u niet altijd stil bij uitvaart. Het liefst schuiven we dit voor ons uit. Toch is het goed om eens na te denken over hoe u dat voor later geregeld wilt hebben.

Eenvoudig uitvaartverzekering afsluiten

Op deze site kunt u op een eenvoudige wijze de onkosten van een uitvaart berekenen waardoor u wellicht bewust wordt van de hoogte van deze kosten. Tevreden over de uitkomsten, dan kunt u de uitvaartverzekering gewoon online afsluiten.

Advies

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen. Mocht u via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenkt u dan, dat er in dat geval van zo'n advies géén sprake is.

Grafmonumenten

Nadat de uitvaart heeft plaatsgevonden zoekt u een bijzondere plaats om te kunnen gedenken. Het is belangrijk u hierbij te laten adviseren door betrokken mensen die meedenken in uw specifieke wensen.
Graag verwijzen wij u hiervoor naar Swart Natuursteen Steenhouwerij.

Grafmonumentenverzekering

Uiteraard is het ook mogelijk om uw grafmonument via ons te verzekeren. Kijk voor meer informatie op de speciale pagina 'Grafmonument'.Verzeker je eigen Uitvaart is onderdeel van SEDW.

Verzeker je eigen uitvaart website Copyright (C) SEDW.